Regionet Leuven

Lees het derde magazine Regionet Leuven


In dit magazine blikken we terug op een geslaagde Trefdag, laten enkele regionale stakeholders aan het woord, en nemen je mee naar het buitenland voor enkele inspirerende voorbeelden. We gaan ook dieper in op enkele fietsdossiers die Regionet Leuven samen met de gemeenten uitwerkt. Tenslotte maken we ook de link met het beleidsplan ruimte van de provincie Vlaams-Brabant en het regionaal mobiliteitsplan van de vervoerregio. Want, zo blijkt, de koppeling van ruimtelijke ontwikkelingen aan hoogwaardige regionale en stedelijke mobiliteit is ondertussen – dankzij de aanhoudende input van Regionet Leuven – als concept stevig verankerd in beleid.

Lees het magazine hier

Recente nieuwsberichten


Nieuws

Kick-off Dorpenroute Leuven-Bertem-Tervuren

1 juli 2022

Iedereen enthousiast dat we tijdens de kick-off van dit deelproject "de dorpenroute" eindelijk nog eens fysiek rond een kaart ideeën, informatie en verwachtingen konden uitwisselen.

Lees meer
Nieuws

Inspiratie troef, op een geslaagde Trefdag.

1 juli 2022

Tevreden terugblik op onze eerste Trefdag Regionet Leuven die eerder deze week plaats vond. Apetrots op wat we sinds de start van dit strategische project voor de regio bereikt hebben, en gesterkt door de energie op deze Trefdag dat we op deze weg moeten doorgaan.

Meer dan 100 deelnemers (besturen, middenveldorganisaties, bedrijven, kennisinstellingen) verzamelden om zich - binnen een (soms wel heel) strakke tijdsspanne van een halve dag - te laten inspireren door boeiende sprekers uit binnen en buitenland.

Lees meer
Nieuws

Lees het tweede magazine Regionet Leuven

1 juli 2022

In de tweede editie van het Regionet Leuven magazine nemen we je mee in een aantal realisaties die uitvoering geven aan de regionale visie van Regionet Leuven. Het zijn deze vele verschillende projecten die samen een aantrekkelijk en duurzaam toekomstbeeld voor de regio Leuven vormgeven.

Lees meer