Regionet Leuven

Lees het derde magazine Regionet Leuven


In dit magazine blikken we terug op een geslaagde Trefdag, laten enkele regionale stakeholders aan het woord, en nemen je mee naar het buitenland voor enkele inspirerende voorbeelden. We gaan ook dieper in op enkele fietsdossiers die Regionet Leuven samen met de gemeenten uitwerkt. Tenslotte maken we ook de link met het beleidsplan ruimte van de provincie Vlaams-Brabant en het regionaal mobiliteitsplan van de vervoerregio. Want, zo blijkt, de koppeling van ruimtelijke ontwikkelingen aan hoogwaardige regionale en stedelijke mobiliteit is ondertussen – dankzij de aanhoudende input van Regionet Leuven – als concept stevig verankerd in beleid.

Lees het magazine hier

Recente nieuwsberichten


Nieuws Regionet Leuven

Eerste fase Kop van Kessel-Lo gaat van start

21 maart 2024 Lees meer
Nieuws

Holsbeek lanceert RUP Woongebieden buiten de dorpskernen

17 april 2023

Gemeente Holsbeek lanceert op 11 april de startnota voor het RUP Woongebieden buiten de dorpskernen. Daarmee bijt ze de spits af van een intergemeentelijk traject met Herent, Holsbeek, Lubbeek en Tielt-Winge.

Lees meer
Nieuws

Kick-off Dorpenroute Leuven-Bertem-Tervuren

1 juli 2022

Iedereen enthousiast dat we tijdens de kick-off van dit deelproject "de dorpenroute" eindelijk nog eens fysiek rond een kaart ideeën, informatie en verwachtingen konden uitwisselen.

Lees meer