Regionet Leuven

Regionet Leuven in de kijker in nieuwe MAG.Vlaams-Brabant


Bekijk de visie van Regionet Leuven in de praktijk in het nieuwe magazine MAG. van de Provincie Vlaams-Brabant.

Het artikel belicht enkele concrete realisaties die uit het strategisch project Regionet Leuven zijn voortgevloeid, zoals het project ‘maak een mobipunt’ en de ontsluiting van campus Gasthuisberg. Maar ook een aantal projecten die perfect passen binnen de visie van Regionet Leuven komen aan bod, zoals de stationsomgevingen van Haacht en Diest en de ontwikkelingen rond het station van Herent.

Het laagdrempelige artikel is een eerste aanzet om de inwoners van de provincie bewust te maken van de rol van mobiliteit bij hun woonplaatskeuze en de rol van hun woonplaatskeuze op de mobiliteit in onze regio.

Lees er hier alles over!

Recente nieuwsberichten


Nieuws Regionet Leuven

Eerste fase Kop van Kessel-Lo gaat van start

21 maart 2024 Lees meer
Nieuws

Holsbeek lanceert RUP Woongebieden buiten de dorpskernen

17 april 2023

Gemeente Holsbeek lanceert op 11 april de startnota voor het RUP Woongebieden buiten de dorpskernen. Daarmee bijt ze de spits af van een intergemeentelijk traject met Herent, Holsbeek, Lubbeek en Tielt-Winge.

Lees meer
Nieuws

Lees het derde magazine Regionet Leuven

31 januari 2023

In dit magazine blikken we terug op een geslaagde Trefdag, gaan dieper in op enkele fietsdossiers die Regionet Leuven uitwerkt en maken we de link met het beleidsplan ruimte Vlaams-Brabant.

Lees meer