Regionet Leuven

Regionet Leuven in de kijker in nieuwe MAG.Vlaams-Brabant


Bekijk de visie van Regionet Leuven in de praktijk in het nieuwe magazine MAG. van de Provincie Vlaams-Brabant.

Het artikel belicht enkele concrete realisaties die uit het strategisch project Regionet Leuven zijn voortgevloeid, zoals het project ‘maak een mobipunt’ en de ontsluiting van campus Gasthuisberg. Maar ook een aantal projecten die perfect passen binnen de visie van Regionet Leuven komen aan bod, zoals de stationsomgevingen van Haacht en Diest en de ontwikkelingen rond het station van Herent.

Het laagdrempelige artikel is een eerste aanzet om de inwoners van de provincie bewust te maken van de rol van mobiliteit bij hun woonplaatskeuze en de rol van hun woonplaatskeuze op de mobiliteit in onze regio.

Lees er hier alles over!

Recente nieuwsberichten


Nieuws

Kick-off Dorpenroute Leuven-Bertem-Tervuren

1 juli 2022

Iedereen enthousiast dat we tijdens de kick-off van dit deelproject "de dorpenroute" eindelijk nog eens fysiek rond een kaart ideeën, informatie en verwachtingen konden uitwisselen.

Lees meer
Nieuws

Inspiratie troef, op een geslaagde Trefdag.

1 juli 2022

Tevreden terugblik op onze eerste Trefdag Regionet Leuven die eerder deze week plaats vond. Apetrots op wat we sinds de start van dit strategische project voor de regio bereikt hebben, en gesterkt door de energie op deze Trefdag dat we op deze weg moeten doorgaan.

Meer dan 100 deelnemers (besturen, middenveldorganisaties, bedrijven, kennisinstellingen) verzamelden om zich - binnen een (soms wel heel) strakke tijdsspanne van een halve dag - te laten inspireren door boeiende sprekers uit binnen en buitenland.

Lees meer
Nieuws

Lees het tweede magazine Regionet Leuven

1 juli 2022

In de tweede editie van het Regionet Leuven magazine nemen we je mee in een aantal realisaties die uitvoering geven aan de regionale visie van Regionet Leuven. Het zijn deze vele verschillende projecten die samen een aantrekkelijk en duurzaam toekomstbeeld voor de regio Leuven vormgeven.

Lees meer