Regionet Leuven

Eerste editie Magazine Regionet Leuven


We vinden het belangrijk dat de verschillende besturen en regionale partners die betrokken zijn bij het strategisch project Regionet Leuven, beschikken over de juiste informatie. Vandaar het idee van een magazine Regionet Leuven, waarvan recent de eerste editie verscheen. Dit magazine houdt hen op de hoogte van de vooruitgang in het strategisch project, en geeft ook inspirerende voorbeelden en concrete tips over hoe we het mobiliteitsbeleid en ruimtelijk beleid in onze regio beter op elkaar kunnen afstemmen.

In deze eerste editie maak je kennis met het team achter Regionet Leuven en kom je meer te weten over het ambitiekader en de gebiedsagenda’s die de verschillende besturen ondertekenden. Je leest ook hoe we samen met de gemeenten werk maken van de bouwshift. En ten slotte vind je ook een oproep om mee te werken aan Regionet Papers over thema’s zoals zorg, economie en voorzieningen.

Veel leesplezier!

Het projectbureau Regionet Leuven

Recente nieuwsberichten


Nieuws Regionet Leuven

Eerste fase Kop van Kessel-Lo gaat van start

21 maart 2024 Lees meer
Nieuws

Holsbeek lanceert RUP Woongebieden buiten de dorpskernen

17 april 2023

Gemeente Holsbeek lanceert op 11 april de startnota voor het RUP Woongebieden buiten de dorpskernen. Daarmee bijt ze de spits af van een intergemeentelijk traject met Herent, Holsbeek, Lubbeek en Tielt-Winge.

Lees meer
Nieuws

Lees het derde magazine Regionet Leuven

31 januari 2023

In dit magazine blikken we terug op een geslaagde Trefdag, gaan dieper in op enkele fietsdossiers die Regionet Leuven uitwerkt en maken we de link met het beleidsplan ruimte Vlaams-Brabant.

Lees meer